Leasa din Volkswagen hos Fleetmanager Leasing.

Volkswagen har många attraktiva modeller som både täcker en mängd behov och tilltalar plånboken i form av bra förmånsvärde.

I vårt showroom har vi exempel på VWs elektriska modeller såsom ID.3, ID.4, ID.5, ID.7 och ID.Buzz men även flera andra modeller VW Passat, Taigo, T-Cross, Golf och Tiguan. Under varje modell i vårt showroom finns kalkyler som visar både företagets kostnad och tjänstebilförarens kostnad.

Finansierar du din Volkswagen via Fleetmanager Leasing så lovar vi att göra det enkelt för dig och prisvärt för ditt företag.

Finansiell elller operationell leasing?
Du kan välja på finansiell leasing eller operationell leasing och i båda fallen kan du koppla till de tjänster som du önskar, ex.vis serviceavtal, vinterhjul och fleetmanagement.

Personalbil
En variant av operationell leasing är personalbil som blir allt vanligare som en personalförmån för dem som ibland, men inte alltid, använder bilen i tjänsten.

Vill du så hjälper vi givetvis till med en analys av total cost of ownership (TCO) så att du vet vad det betyder för din plånbok och din arbetsgivares finanser beroende på vad du väljer i form av finansiering och tjänster.

Bilpolicy
Ytterligare en tjänst som vi gärna hjälper till med är att se över er Bilpolicy. Det händer mycket på bilsidan och på regelverken kopplade till tjänstebilar så det är vår rekommendation att ibland se över företagets Bilpolicy.

Kontakta oss
Vi berättar gärna mer om Volkswagens modellprogram, finansieringsmöjligheter och de tjänster vi kan koppla på – allt för att det skall bli bra för plånboken och inte minst viktigt – enkelt för dig och ditt företag.

Vi är märkesoberoende så skulle någon annan bil tilltala dig så hjälper vi dig givetvis då också.

 

Dela:

Flera inlägg

Den elektriska framtiden

Den elektriska framtiden – Vad är de största skillnaderna mellan en elbil och en bil med förbränningsmotor?    I takt med att vi strävar mot en

Fleetmanager Leasing

Fleetmanager Leasing AB (Sixt Leasing) är Fleetmanager Leasing AB Bästa Kunder, Samarbetspartners och Vänner. Det är nu ett tag sedan vi släppte varumärket Sixt Leasing

Tesla Model 3 Performance

Tesla släpper ny Model 3 Performance Ren körglädje och maximal kontroll. Helt nya högpresterande drivenheter levererar hela 460 hästkrafter och 0–100 km/h på 3,1 sekunder.

Kontakta oss