Fleetmanager leasing – Show The Way

FLEETMANAGER LEASING

 

Vi är ett märkesoberoende finansbolag som erbjuder premiumbilar, personlig service och fleetmanagement till företag. 

En eller fler företagsbilar, ett eller fler varumärken – vi gör det enkelt!
Låt oss göra det enkelt för dig och ditt företag och visa vägen till en prisvärd tjänstebilshantering med kvalitet och personlig service.
Vill du visa vägen och prata miljöbilar så har vi stort kunnande och intresse av att hjälpa dig och ditt företag.

Fleetmanager Leasing startade utifrån en övertygelse om att bilbranschen bör och måste utvecklas. För vår del betyder det att vi vill göra det enklare att ta beslut i fråga om tjänstebil, både för företaget och tjänstebilsföraren. Det betyder också att vi vill ge en hög grad av personlig service i samband med val av bil och under hela tiden föraren och företaget har bilen. Ytterligare en faktor som vi känner extra för är den nya tekniken, vilken kommer att betyda mycket för både bilekonomin, bilbranschen, klimatet och miljön. Vi har stort fokus på dessa områden.

Fleetmanager Leasing visar gärna, ihop med våra samarbetspartners, vägen till ett enklare och innehållsmässigt bättre bilval där ditt behov, ekonomin och miljö står i fokus.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer – låt oss visa vägen!

Vi älskar service & sätter dig i fokus

Företagsleasing med Fleetmanager Leasing | Passion led us here

Vår Mission – Därför Finns Vi!

När vi frågade tjänstebilsförare och företagare kom vi snabbt fram till att vissa saker går att göra på ett annat sätt. Fleetmanager Leasing vill förenkla, förbättra och modernisera inköp av tjänstebil och administrationen. Fleetmanager Leasing hjälper dig som kund, företag och förare att spara både tid och pengar.

Vi ställde oss en mängd olika frågor, exempelvis:

Varför är det så svårt att få en offert på en operationell leasing, ”all inclusive” och en överblick av Total Cost of Ownership (TCO)?

Varför får man som kund inte ett omhändertagande i nivå med bilens värde? Servicenivån och kundfokus är i många fall väsentligt högre vid köp av betydligt enklare produkter och tjänster.

Varför måste man få bilen levererad i en bilhall? Maten levereras numera hem till dörren.

Vad vill en tjänstebilsförare verkligen ha efter leverans, d.v.s. under avtalstiden? Vi tror på Enkelhet, Omhändertagande och Personlig service.

Varför måste det finnas oändligt många utrustningsalternativ och kombinationer? Många andra produkter erbjuds färdigpackade för att göra det enkelt för kunden.

Varför säljs inte bilen med de vanligaste tjänsterna såsom, försäkring, service, däck, fakturaadministration, m.m. inkluderat?

När vi ställde ovan frågor och några till så tittade vi samtidigt på företag i andra branscher för att få inspiration exempelvis tittade vi på företag som Apple, Spotify, Tesla, Clarion Hotel, Sixt Hyrbilar, m.fl. Vi sökte företag som vågar göra saker lite annorlunda och som vågar ställa frågorna: ”Vad skapar värde för kunden?”, ”Kan vi inte göra på ett annat sätt?” ”Kan vi göra det ännu mer kundvänligt?” Vi tittade och tittar ständigt på företag som har stort kundfokus och som ligger i framkant avseende innovation, enkelhet, service och kundbemötande.

Vår mission är att vi, genom att erbjuda enkelhet, innovation och personlig service baserat på vår kunskap och långa erfarenhet, vill vara med och påverka utvecklingen av framtida mobilitetslösningar för företagen. Vi vill vara med och visa vägen!

Vårt dagliga uppdrag är att ge våra kunder en upplevelse på så hög nivå att de inte vill välja någon annan än Fleetmanager Leasing.

FleetManager Leasing | Företagsleasing online

Koncern- och Bolagsinformation

Huvudägare till Fleetmanager Leasing AB är Fleetmanager Sweden AB som driver Sixt Hyrbilar i Sverige. D.v.s. det finns en nära koppling mellan leasing och hyrbilar vilket gör att vi kan optimera vissa inköp, processer, organisation med mera, allt för att göra ett så bra upplägg som möjligt för dig som kund. Tillsammans med Sixt Hyrbilar i Sverige köper vi över 5000 bilar per år.