Tesla släpper ny Model 3 Performance

Ren körglädje och maximal kontroll. Helt nya högpresterande drivenheter levererar hela 460 hästkrafter och 0–100 km/h på 3,1 sekunder. Detta är den mest kraftfulla Model 3 någonsin.

Nyutformad kupé fram och bak, den bakre diffusern och kolfiberspoilern är exklusiv för Model 3 Performance. Detta ger ett unikt utseende och optimerar dessutom stabiliteten i högre hastigheter.

Track Mode V3 med en helt ny kalibrering av drivlinan, adaptiv fjädring och sportstolar ger dig en fantastik körupplevelse.

Du kan anpassa väghållningsbalans, stabilitetskontroll och regenerativa bromsning för att ställa in bilen precis som du vill ha den.

Sportstolar med helt ny sätesdesign inklusive förbättrade sido- och kuddstöd håller dig på plats och ventilationen håller dig sval.

För dig som vill köra en miljöbil med fantastisk prestanda – Prata med oss på Fleetmanager Leasing så hjälper vi dig med din nya Tesla Model 3 Performance.

Dela:

Flera inlägg

Den elektriska framtiden

Den elektriska framtiden – Vad är de största skillnaderna mellan en elbil och en bil med förbränningsmotor?    I takt med att vi strävar mot en

Fleetmanager Leasing

Fleetmanager Leasing AB (Sixt Leasing) är Fleetmanager Leasing AB Bästa Kunder, Samarbetspartners och Vänner. Det är nu ett tag sedan vi släppte varumärket Sixt Leasing

Fleetmanager Leasing – Toughest

Fleetmanager Leasing – Toughest Fleetmanager Leasing har under många år samarbetat med Toughest . Oavsett om du är supertränad eller bara en glad motionär så lovar vi

Kontakta oss