Fleetmanager Leasing AB (Sixt Leasing) är Fleetmanager Leasing AB

Bästa Kunder, Samarbetspartners och Vänner.

Det är nu ett tag sedan vi släppte varumärket Sixt Leasing för att i stället använda vårt juridiska namn.

Efter att Fleetmanager Leasing AB under ca 10 år arbetat under varumärket Sixt Leasing, genom ett franchise- och varumärkesavtal med Sixt i Tyskland, var det inte ett helt enkelt beslut att gå över till Fleetmanager Leasing AB och släppa varumärket Sixt Leasing.

Vi kan nu konstatera att det har gått mycket bra. Ni kunder har fortsatt att ge oss förtroende och det vill vi verkligen tacka för. Det är gott att höra att ni uppskattar relationen med alla kollegor och den kunskap och service som de erbjuder.

Vår kanske största utmaning med namnbytet har varit att få alla att använda våra nya mailadresser, men efter ett antal påminnelser i mail, samtal och möten tror och hoppas vi att alla nu använder våra nya mailadresser och även hittar till vår nya hemsida www.fleetmanagerleasing.se.

Vårt fokus på Personlig Service, Enkelhet, Kunskap och inte minst Passion är fortsatt det samma. Vår organisation är den samma. Vårt släktskap med Sixt Hyrbilar är också det samma.

Ja, allt är det samma och vi strävar, precis som tidigare, efter att ge er, våra kunder och samarbetspartners, en upplevelse på en så hög nivå, att ni inte vill välja någon annan.

Välkommen till Fleetmanager Leasing, där allt är som vanligt.

Dela:

Flera inlägg

Den elektriska framtiden

Den elektriska framtiden – Vad är de största skillnaderna mellan en elbil och en bil med förbränningsmotor?    I takt med att vi strävar mot en

Tesla Model 3 Performance

Tesla släpper ny Model 3 Performance Ren körglädje och maximal kontroll. Helt nya högpresterande drivenheter levererar hela 460 hästkrafter och 0–100 km/h på 3,1 sekunder.

Fleetmanager Leasing – Toughest

Fleetmanager Leasing – Toughest Fleetmanager Leasing har under många år samarbetat med Toughest . Oavsett om du är supertränad eller bara en glad motionär så lovar vi

Kontakta oss