Fördelar med Leasing

Fördelar med företagsleasing

En Lösning som Ökar Affärseffektiviteten

Innan vi förstår varför företagsleasing är en trend som har vuxit kraftfullt de senaste åren, måste vi först tänka på de utmaningar som många företag möter när det gäller bilparken.
Inköp av nya bilar kan vara en stor investering, och det kan ta bort viktiga medel från andra områden i verksamheten.
Dessutom kan det vara svårt att veta exakt vilken bil som är lämplig för företagets specifika behov.

UPPGRADERA DIN BILPARK UTAN STORA investeringar

Men med företagsleasing får du en lösning på alla dessa problem. Du kan uppgradera din bilpark med moderna bilar utan att behöva lägga en stor summa pengar på en gång. I stället betalar du en fast månadskostnad som ofta också inkluderar service, försäkring och viktiga tillägg som vinterdäck. Du får också möjligheten att uppdatera din bilpark med jämna mellanrum och alltid ha de senaste bilarna och teknologierna.

En annan viktig fördel med företagsleasing är den ökade flexibiliteten det ger. Du kan välja den leasingplan som passar bäst för just ditt företagsbehov och ändra den efter behov. Du behöver inte oroa dig för bilens restvärde, eftersom det vanligtvis är leasingföretagets ansvar.

Företagsleasing är en smidig och lönsam lösning för företag som vill behålla sin bilpark uppdaterad och på topp, samtidigt som du kan fokusera på sin kärnverksamhet utan att behöva oroa dig för de ekonomiska konsekvenserna av att köpa nya bilar.

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA RÄTT BIL FÖR DITT FÖRETAG

Som ledare inom företagsleasing ser vi varje dag vikten av att välja rätt fordon för företaget. Vi vet att det handlar om mer än bara att få ett transportmedel från A till B – det handlar om produktivitet, säkerhet och professionell image. Så, vad är det då som gör Sixt Leasing till din perfekta partner för företagsleasing?

För det första erbjuder vi en stor bilpark med en mängd olika alternativ, från elbilar och plug-in hybridbilar till traditionella förbränningsmotorer. Vårt erfarna team tar hand om hela processen från start till mål, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om resten. Våra rådgivare har lång erfarenhet inom branschen, så du kan alltid räkna med oss för att ge dig den bästa servicen och rådgivningen.

En annan stor fördel med företagsleasing är det bekymmersfria bilägandet. Du behöver aldrig oroa dig för bilens restvärde när en ny modell släpps, eftersom du alltid har tillgång till en ny bil med de senaste tekniska funktionerna. Dessutom kan du ta ut moms på leasingkostnaden under hela perioden, vilket kan ha en betydande påverkan på din företagsekonomi.

BÖRJA KÖRA DIN VERKSAMHET FRAMÅT IDAG MED FLEETMANAGER LEASING!

Men det handlar inte bara om praktiska fördelar – vi erbjuder också en personlig service. Vårt team arbetar tätt med varje kund för att säkerställa att du får den bil som bäst passar ditt företagsbehov. Du slipper oroa dig för att bilen inte kommer att fungera för ditt företag, eftersom vi tar hand om allt från A till Ö. Dessutom har du möjlighet att lägga till ytterligare tillval, som vinterdäck, dragkrok och fler mil per år, så att du verkligen får den bil du behöver för att driva ditt företag framåt.

Slutligen, vi vill säkerställa att du har en bekymmersfri upplevelse. Så om du är på jakt efter en ny bil för ditt företag, men vill undvika de höga kostnaderna för inköp, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen för dina företagsbehov!